Prijzen

Als je een serre bouwen gaat dan wil je natuurlijk graag weten wat de prijzen zijn. De kosten hangen echter van verschillende factoren af. De bouwlocatie is bepalend, de materialen en ook de manier waarop de serre wordt gemaakt. Daarnaast is het belangrijk of je kiest voor een prefab of een op maat gemaakt model. En natuurlijk zijn de loonkosten voor het plaatsen van de serre belangrijk. De prijzen worden natuurlijk hoger als je het bouwwerk laat plaatsen dan wanneer je dit zelf doet.

Waar je op moet letten bij de prijzen

De prijzen zijn natuurlijk belangrijk. Het is echter ook belangrijk om te kijken naar de stookkosten en de isolerende werking van de serre. Een goedkope serre bij het plaatsen kan uiteindelijk een duurder dan verwachte serre worden. Het is dus goed om ook de lange termijn in de gaten te houden als je naar de prijzen gaat kijken.

Wat mag je verwachten?

Het is moeilijk om een exacte prijs te geven voor de serre welke je wilt gaan bouwen. Wel willen we je graag een grove regel meegeven. De prijzen liggen normaal gesproken rond de €750 euro per m2. Het is echter beter om de prijzen exact te ontdekken door offertes op te vragen bij verschillende aanbieders. Een serre zal hierdoor vaak tussen de €7.000 euro en de €15.000 euro kosten. Dat ligt natuurlijk aan het formaat en ook de materialen welke je wilt gebruiken.

Extra’s bij je serre

Je kunt bij de serre ook extra’s kopen wat natuurlijk de prijzen zal beïnvloeden. Zo kun je kiezen voor een extra lichtstraat, geveldoorbraak, CV ketel en andere vormen van verwarming voor in je serre. Natuurlijk zal dat de kosten beïnvloeden.

Serre leveranciers vergelijken?

Het beste kun je het aanbod van verschillende leveranciers met elkaar vergelijken. Zo betaal je namelijk niet te veel voor een nieuwe serre. Op pagina offertes serre kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met deze aanbieders.