Levensduur

Als je een mooie som geld gaat investeren in een serre dan is het natuurlijk ook belangrijk om de levensduur te kennen van de mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een serre van hout, kunststof of aluminium. Door de prijzen goed te vergelijken moet je natuurlijk de kosten van het onderhoud weten en ook wanneer je de complete serre moet vervangen.

Langere levensduur met goed onderhoud

Het is natuurlijk gemakkelijk om te zeggen dat een kunststof serre langer meegaat dan een houten serre als je deze niet onderhoudt. Een houten serre heeft nu eenmaal meer onderhoud nodig dan een serre van kunststof. Het is echter belangrijk om alle soorten serres goed te onderhouden. Door dit te doen zal je een langere levensduur krijgen en zorgt het ervoor dat je investering per jaar een stuk lager zal zijn dan wanneer je deze al snel moet vervangen.

Wat is de levensduur?

Het is moeilijk om een exacte levensduur aan te geven van een serre. Er zit in ieder geval een garantie op de meeste serres van tien jaar. Een serre kan echter een leven lang op haar plek staan zonder deze te vervangen. Het is dan wel belangrijk dat je de serre goed onderhoud. In de regel is het wel gemakkelijker om de levensduur langer te laten zijn bij een serre van kunststof of van aluminium. Let er echter ook goed op of deze soort serre wel bij je huis past.

Serre leveranciers vergelijken?

Het beste kun je het aanbod van verschillende leveranciers met elkaar vergelijken. Zo betaal je namelijk niet te veel voor een nieuwe serre. Op pagina offertes serre kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met deze aanbieders.