Garantieregeling

Als je een serre laat plaatsen dan gaat dat vaak gepaard met een stevige investering. Je kunt de serre betalen met je spaargeld, maar natuurlijk ook door een lening af te sluiten. Het voordeel is dat de rente fiscaal aftrekbaar is. Het is door de grote investering natuurlijk ook logisch om een goede garantie op de serre te krijgen. Een garantieregeling is van groot belang om je investering te beschermen en ook om er zeker van te zijn dat je een serre van hoge kwaliteit koopt. Een serre met een lange levensduur waar je zorgeloos van kunt genieten.

Hoe lang krijg je een garantie?

Als je een serre hebt laten plaatsen dan is het belangrijk dat dit volgens alle bouweisen en wensen van de klant is gebeurd. Op de constructie en ook op het isolatieglas van de serre krijg je in de regel 10 jaar garantie. Een ruime periode om er zeker van te zijn dat je volop van de serre zult genieten.

De serre goed onderhouden!

Ondanks de garantie is het natuurlijk wel belangrijk om de serre goed te onderhouden. Door goed voor de serre te zorgen is het mogelijk om een leven lang van de serre te genieten. De bouwer van de serre zal je uitleggen hoe je de serre kunt onderhouden.

Vakmanschap

Vaak staat de naam van de aannemer of bouwer van de serre voor garantie. Als je niet zo bekend bent met de bouwer dan is het goed om de garantie goed af te dekken. Kijk of de bouwer van de serre ook is aangesloten bij een garantiefonds of een keurmerk. Zo weet je dat je in de toekomst ook een beroep kunt doen op de garantie.

Serre leveranciers vergelijken?

Het beste kun je het aanbod van verschillende leveranciers met elkaar vergelijken. Zo betaal je namelijk niet te veel voor een nieuwe serre. Op pagina offertes serre kun je gratis en vrijblijvend in contact komen met deze aanbieders.